voetbalzone

'De echte krijgers, de stoere mannen en de doorzetters staan juist nu op'

Matthijs van Laar08 mrt 2016, 07:50
Laatst bijgewerkt: 08 mrt 2016, 07:50
Advertentie
/

Christian Benteke heeft zich met een goede invalbeurt tegen Crystal Palace weer prominenter in de kijker gespeeld bij Jürgen Klopp. De Belg kwam afgelopen weekend tien minuten voor tijd binnen de lijnen en schoot in blessuretijd uit een strafschop de winnende treffer (1-2) binnen. Hij zegt nu klaar te zijn voor een vlammend slot van het seizoen.

Liverpool nam de spits in de zomer voor 45 miljoen euro over van Aston Villa, maar tot op heden bleek dat geen goede investering. Langzaam maar zeker raakte hij uit beeld en de achterban gaf de hoop al min of meer op. “Het is geen eenvoudige situatie, maar je moet er klaar voor zijn”, zegt Benteke in de Daily Mirror. “Dit zijn de momenten waarop de echte krijgers, de stoere mannen en de doorzetters opstaan.”

De Belgisch international weet dat mindere periodes bij het leven van een voetballer horen, maar toch steekt het hem. “Natuurlijk, het is frustrerend”, vervolgt hij. “Ik zal iedere kans die ik nu krijg moeten pakken, iedere minuut die de manager me geeft moet ik het laten zien. Met mijn prijskaartje is het lastig, want bij alles wat je doet praten de mensen over dat geld. Maar het belangrijkste is dat ik kan leven met wie ik ben en dat ik mijn uiterste best doe.”

Bezig met laden …