voetbalzone

'De fans moeten blij zijn met de komst van De Jong'

Bart Kruyt27 jul 2014, 18:27
Laatst bijgewerkt: 27 jul 2014, 18:27
Advertentie

Luuk de Jong werd geen succes bij Newcastle United, maar de start van zijn broer Siem is veelbelovend. De aanvaller annex middenvelder maakte deze transferzomer de overstap van Ajax en scoorde direct fraai bij zijn debuut, waarna hij ook een doelpunt voor zijn rekening nam in het oefenduel met Sydney FC. Vurnon Anita is ervan overtuigd dat er nog veel goals zullen volgen.

voetbalzone

Anita speelt al twee jaar bij Newcastle en is blij dat De Jong het team is komen versterken. "Siem kan een geweldige speler in de Premier League worden. Ik was erg blij toen ik hoorde dat hij voor Newcastle United had getekend, dat komt omdat ik weet wat hij allemaal kan", zegt de middenvelder. "We hebben bij Ajax zes jaar lang met elkaar samengespeeld en we zijn in die tijd goede vrienden geworden."

"Hij is een erg technische speler", vervolgt Anita. "Hij weet altijd precies waar hij moet lopen om aanspeelbaar te zijn. Het kost hem daarnaast weinig moeite om te scoren en ik hoop dat hij dat kan laten zien in deze competitie. De fans moeten blij zijn met zijn komst." De Jong en Anita hebben nog twee Nederlandse ploeggenoten bij Newcastle, namelijk Daryl Janmaat en Tim Krul.

Bezig met laden …