voetbalzone

De Gea en voormalig PSV-talent vallen in de prijzen tijdens United-gala

Daniel Cabot Kerkdijk19 mei 2015, 23:16
Laatst bijgewerkt: 19 mei 2015, 23:16
Advertentie

David de Gea is dinsdagavond door de spelers van Manchester United tot Speler van het Jaar gekozen. De doelman, die zelf overigens op landgenoot Juan Mata had gestemd, was vorig seizoen ook al door zijn collega’s tot de beste Mancunian benoemd.

voetbalzone

De Gea maakte een uitstekend seizoen 2013/14 door en ook in deze voetbaljaargang behoorde de Spaans international vaak tot de uitblinkers. “Ik wil mijn ploeggenoten bedanken, ze waren fantastisch dit seizoen. Ik houd van ze. We hebben een geweldige kleedkamer.” Het is nog onduidelijk of de doelman ook komend seizoen op Old Trafford onder de lat staat. Real Madrid heeft meer dan gemiddelde belangstelling voor de sluitpost.

Voormalig PSV’er Andreas Pereira werd door de fans uitgeroepen tot Talent van het Jaar. De middenvelder, die onlangs een nieuwe verbintenis ondertekende, maakte eerder dit seizoen zijn debuut in de hoofdmacht en werd kampioen met Manchester United Onder-21. De negentienjarige jeugdinternational van Brazilië bleef Donald Love en Warren Joice voor.

Bezig met laden …