voetbalzone

'De Gea had die vrije trap kunnen pakken, het was geen Ronaldo-achtige bal'

Bart Kruyt13 mrt 2016, 20:52
Laatst bijgewerkt: 13 mrt 2016, 20:52
Advertentie

Manchester United speelde zondag met 1-1 gelijk tegen West Ham United in de FA Cup, waardoor beide ploegen op herhaling moeten. Dimitri Payet opende de score namens West Ham, met een vrije trap waar David de Gea geen antwoord op had. Volgens United-legende Paul Scholes had de Spanjaard echter meer moeten doen om de bal uit zijn doel te houden.

/

“Ik denk dat De Gea, met zijn klasse, teleurgesteld zal zijn over dat doelpunt”, vertelde hij na de wedstrijd bij BT Sport. “Van bijna vijfendertig meter had ik een Cristiano Ronaldo-achtige vrije trap verwacht die alle kanten op zwabbert. Hij schoot hem echter niet keihard binnen, maar gaf er meer effect aan en ik denk dat De Gea teleurgesteld zal zijn. Ik denk dat hij hem wel had kunnen pakken.”

Anthony Martial schoot United in de laatste tien minuten langszij, maar het ging na afloop vooral over Bastian Schweinsteiger, die tegen keeper Darren Randolph aanbotste. Volgens Scholes stelde dat echter niet zoveel voor: “Er was wel wat contact, maar het was niet echt serieus. Het is een geweldige bal van Ander Herrera, een geweldige actie. Hij legde hem neer bij de tweede paal en Martial maakte het goed af. Ik denk dat er echt maar minimaal contact was.”

Bezig met laden …