voetbalzone

De Gea kijkt ogen uit: ‘Het is ongelooflijk, het is nog zo´n jonge voetballer’

Daniel Cabot Kerkdijk17 apr 2016, 13:08
Laatst bijgewerkt: 17 apr 2016, 13:08
Advertentie

Het is aan Marcus Rashford te danken dat Manchester United in deze fase van het seizoen nog om een toegangsbewijs voor de Champions League strijdt. De pas achttienjarige aanvaller maakte twee maanden geleden zijn officiële debuut in de hoofdmacht en was in zijn twaalf optredens al goed voor zeven doelpunten.

/

Rashford maakte zaterdag tegen Aston Villa (1-0) het winnende doelpunt. David de Gea vraagt zich af waar het gaat eindigen voor zijn teamgenoot. “Het is ongelooflijk”, zo vertelt de keeper via de officiële kanalen van Manchester United. “Het is nog zo’n jonge voetballer en hij scoort zo makkelijk. Hij heeft nu al een geweldig gemiddelde.”

“Ik hoop dat hij nog vele jaren voor Manchester United zal spelen en geschiedenis voor deze club zal schrijven. Het is een verlegen jongen, een heel aardige knaap en een goede ploeggenoot.” Manchester United staat momenteel vijfde, met vier punten minder dan nummer drie Manchester City. Arsenal heeft als nummer vier drie punten meer dan the Mancunians, maar speelt zondagmiddag nog thuis tegen Crystal Palace.

Bezig met laden …