voetbalzone

'De Gea schreef op de wedstrijdbal dat ik naar Man United moest komen'

Gijs Freriks16 dec 2015, 11:21
Laatst bijgewerkt: 16 dec 2015, 11:21
Advertentie

Thiago Alcántara was in de zomer van 2013 dicht bij een transfer naar Manchester United, zo deed vader Mazinho uit de doeken bij La Xerxa, maar de middenvelder koos voor een hernieuwde samenwerking met Josep Guardiola bij Bayern München. Thiago zegt zelf echter dat United hem nooit heeft benaderd.

voetbalzone

“Er is nooit een officiële aanbieding geweest. David de Gea wilde wel graag dat ik kwam. Hij schreef na de EK Onder-21-wedstrijd tegen Italië op de wedstrijdbal dat ik naar United moest komen, maar ik zou hetzelfde bij hem hebben gedaan. Hij is een van de beste doelmannen in de wereld en je wil altijd met de beste spelers samenspelen”, aldus Alcántara in een interview met de Daily Mail.

“Maar voor mij zou het altijd München worden. Ik kan nog wel zeggen dat de Premier League een geweldige competitie is en misschien de beste competitie ter wereld is, maar ik ben erg gelukkig bij Bayern en met wat ik hier kan doen”, besluit de zevenvoudig A-international van Spanje, die nog een contract heeft tot de zomer van 2019.

Bezig met laden …