voetbalzone

De Gea: ‘We hebben een manager als Mourinho gemist bij Man United’

Thijs Post10 jun 2016, 11:11
Laatst bijgewerkt: 10 jun 2016, 11:11
Advertentie

David de Gea was vorig seizoen op weg naar Real Madrid, maar het papierwerk werd te laat ingeleverd en een overgang viel in het water. De sluitpost verlengde vervolgens zijn contract bij Manchester United, al wordt er nog altijd gespeculeerd over een transfer. De doelman geeft echter te kennen dat hij zeer gelukkig is bij Manchester United.

/

“Ik weet niets van interesse van Real Madrid. Ik heb nog een contract voor drie seizoenen bij Manchester United”, laat De Gea weten aan Cadena SER. “Manchester United heeft mij veel gegeven: ik speel bij een grote club waar ik geliefd ben. Ik ben de club zeer dankbaar.”

De Gea krijgt de komende seizoenen te maken met José Mourinho, die is aangesteld als opvolger van Louis van Gaal. “Ik ben gekomen om prijzen te pakken, maar het klopt dat we de voorbije jaren niet op het juiste niveau hebben geacteerd. We hopen dat we onder Mourinho terugkeren aan de top. Ik heb niet met of over hem gesproken, ik heb het gevoel dat we hem al kennen. We hebben een manager als Mourinho gemist bij Manchester United.”

Bezig met laden …