voetbalzone

‘De goal van Ruiz was van grote kwaliteit, hij gaat vaker zo scoren’

Peter Nusselder17 dec 2011, 19:58
Laatst bijgewerkt: 17 dec 2011, 19:58
Advertentie

De van FC Twente overgekomen Bryan Ruiz wist bij Fulham nog niet altijd te overtuigen dit seizoen, maar zaterdag speelde de aanvaller een belangrijke rol tijdens de gewonnen Premier League-wedstrijd tegen Bolton Wanderers (2-0). De Costa Ricaan leverde een assist en een prachtige treffer.

/

Trainer Martin Jol was uiteraard tevreden over het resultaat, al had hij liever gezien dat het duel eerder was beslist. “Het ging goed, zeker voor rust. Onze spitsen konden vandaag het verschil maken en dat is belangrijk. We hadden Bolton eerder de nekslag toekunnen brengen, maar dat gebeurde helaas niet”, vertelde de Nederlandse coach na afloop van de wedstrijd aan de BBC.

Genoten had Jol in ieder geval van het doelpunt van Ruiz: de linkspoot wist Bolton-keeper Jussi Jääskeläinen met een wonderschone lob te verschalken. “Toen Andy Johnson een paar kansen had gemist dacht ik heel even: ‘Het wordt toch niet weer zo’n dag?’ Gelukkig was dat niet zo, de goal van Bryn Ruiz was van grote kwaliteit. Hij gaat vaker zo scoren”, voorspelde de Fulham-coach.

Bekijk hier de samenvatting van Fulham - Bolton Wanderers:



Bezig met laden …