voetbalzone

De Graafschap bij 'héél goed bod' Benfica bereid om te luisteren

Matthijs van Laar05 dec 2013, 08:12
Laatst bijgewerkt: 05 dec 2013, 08:12
Advertentie
/

Benfica heeft zich officieel gemeld voor Piotr Parzyszek, maar ondanks die buitengewone mogelijkheid voor de spits van De Graafschap, is het niet gezegd dat hij ook daadwerkelijk de overstap maakt. Het contract van de spits in Doetinchem loopt nog 2,5 jaar door en technisch manager Roland Vroomans voelt zich dan ook niet opgejaagd.

"We zijn niet van plan om hem in de winter al te laten gaan", stelt hij in het Algemeen Dagblad. Parzyszek, dit seizoen al goed voor vijftien doelpunten, moet de Achterhoekers helpen bij het streven om zo hoog mogelijk te eindigen. "Piotr is met zijn doelpunten erg belangrijk voor ons. Als hij blijft, kan hij bovendien topscorer van de Jupiler League worden", aldus Vroomans.

De mogelijkheid bestaat dat Benfica de twintigjarige aanvaller van Poolse komaf toch al in januari overneemt, maar hem vervolgens nog een halfjaar in Doetinchem laat rijpen. Vroomans sluit dat niet uit. "Het is niet zo dat we hem ten koste van alles het seizoen hier willen laten afmaken, maar dan moet Benfica ons wel met een héél goed bod verleiden."

Bezig met laden …