voetbalzone

De Graafschap-duo lijkt door interesse sowieso in Eredivisie te blijven

Erik van Dam24 feb 2016, 07:02
Laatst bijgewerkt: 24 feb 2016, 07:02
Advertentie

De Graafschap probeert uit alle macht weg te geraken uit de kelder van de Eredivisie en heeft de blik gericht op de laatste tien wedstrijden van dit seizoen. Ongeacht wat er daarna gebeurt mogen Hidde Jurjus en Vincent Vermeij zich wellicht sowieso opmaken voor nog een seizoen op het hoogste niveau. Ze worden volgens Voetbal International allebei gevolgd door FC Utrecht.

/

De 22-jarige Jurjus keepte dit seizoen nog alle wedstrijden van De Graafschap en hield tweemaal ‘de nul’ in de Eredivisie. Hij ligt na dit seizoen nog een jaar vast op De Vijverberg, maar als Robbin Ruiter weggaat uit Utrecht kijkt de club uit de Domstad misschien als eerste naar hem ter vervanging. Ruiter staat al wat langer in de belangstelling van competitiegenoot AZ en na dit seizoen probeert men het wellicht nog eens.

Vermeij wordt ook belangstellend bekeken door andere clubs, verzekert het weekblad woensdag. Om welke partijen het daarbij gaat is nog niet duidelijk. De 21-jarige Vermeij werd ten dele opgeleid bij Ajax en verliet Amsterdam uiteindelijk voor Doetinchem. Vorig seizoen maakte de spits er achttien in de Jupiler League: dit seizoen staat de teller op zes in de Eredivisie. Zijn contract bij De Graafschap loopt ten einde.

Bezig met laden …