voetbalzone

De Haan wordt 'steeds meer tevreden'

31 mei 2008, 19:18
Laatst bijgewerkt: 31 mei 2008, 19:18
Advertentie
De Olympische ploeg begint steeds meer vorm te krijgen. De ploeg van Foppe de Haan won vanmiddag met 2-0 van Portugal en begint volgens de bondscoach steeds beter te draaien. "Maar er moet nog wel een tandje bij", vindt de Fries.

Oranje won dankzij doelpunten van Jeremain Lens en Nordin Amrabat. Volgens De Haan had zijn ploeg goed voetbal laten zien. "Ik heb me in het begin van het toernooi zorgen gemaakt, maar nu viel het me alles mee", zei de coach tegenover de Telegraaf. "Langzaam maar zeker wordt ik steeds meer tevreden. Het einde van het toernooi was in ieder geval beter dan het begin en dat is altijd goed."

De Haan ziet steeds meer dingen die hem positief opvallen. Vanmiddag was bijvoorbeeld Lens goed op dreef. De aanvaller van AZ werd vijf minuten voor rust naar buiten gedreven door de Portugese keeper, maar Lens wist vanuit een moeilijke hoek alsnog te scoren. "Met de snelheid van met name Lens kan je veel doen", dacht De Haan. "Dat hebben we nog niet maximaal uitgebuit. Er moet nog een tandje bij."
Bezig met laden …