voetbalzone

‘De interesse van Arsenal en Paris Saint-Germain is zeker bevredigend’

Daniel Cabot Kerkdijk01 jan 2016, 11:37
Laatst bijgewerkt: 01 jan 2016, 11:37
Advertentie

Lorenzo Insigne geniet interesse van Arsenal en Paris Saint-Germain, zo verzekert Antonio Ottaiano. Volgens de zaakwaarnemer ziet de vleugelaanvaller zijn toekomst voorlopig bij Napoli, zeker nu men serieus jacht lijkt te maken op de eerste landstitel sinds 1990. Insigne was in de eerste zeventien Serie A-duels van dit seizoen goed voor zeven goals en vijf assists.

voetbalzone

“Arsenal en PSG behoren tot de beste clubs ter wereld, de interesse van deze clubs is zeker bevredigend”, zo verzekert Ottaiano. “Maar Lorenzo denkt nu alleen aan Napoli. Een goed seizoen is ook de sleutel voor een van zijn andere doelen in 2016: een plaats in de selectie voor het EK in Frankrijk.” Napoli staat momenteel op een tweede plaats in de Serie A, met maar één punt minder dan lijstaanvoerder Internazionale.

“Het is de droom van Lorenzo om met Napoli de Scudetto te winnen en het lijkt er dit seizoen op dat alles voorhanden is om dit te bewerkstelligen. Ik zie niet in waarom Napoli in de tweede seizoenshelft de lijn niet kan doortrekken.” Insigne kan aan beide kanten uit de voeten, evenals centraal op het middenveld. Met name Arsenal zou concrete interesse hebben, al zal Napoli de hoofdprijs vragen voor het nog tot medio 2018 doorlopende contract van de Italiaans international.

Bezig met laden …