voetbalzone

‘De interesse van Barcelona maakt me trots, een geweldige bestemming’

Robert Smid06 jun 2011, 11:22
Laatst bijgewerkt: 06 jun 2011, 11:22
Advertentie
/

De carrière van Alexis Sánchez is in een stroomversnelling beland. De Chileen heeft een uitstekend seizoen achter de rug bij het Italiaanse Udinese, waar hij wekelijks één van de smaakmakers was. Het leidt nu tot de interesse van vele Europese topclubs, die allemaal aan zijn mouw trekken. Zo zijn de namen van Manchester City en Manchester United al voorbij gekomen, terwijl ook in Spanje interesse voor hem.

Zo ook van Barcelona. In het geruchtencircuit ging al langer rond dat de Spaanse landskampioen Sánchez volgde. En nu heeft de vleugelaanvaller zelf de interesse ook bevestigd. “De interesse van grote clubs maakt me trots. Het betekent dat ik het op dit moment goed doe. Barcelona zou een geweldige bestemming zijn”, aldus de Chileen in Futbol.

Sánchez heeft geen haast, maar zou het geweldig vinden als hij aankomend seizoen in het shirt van Barcelona speelt. “Ik wil mezelf blijven ontwikkelen, wil blijven spelen en nu ook eens belangrijke prijzen gaan pakken. Daarom zou ik bij één van de meest prestigieuze clubs ter wereld moeten spelen. Ik hoop dat ik die kans krijg.”

Bezig met laden …