voetbalzone

‘De Italiaanse ploegen, Juventus daargelaten, kunnen hem niet betalen’

Gijs Freriks12 nov 2016, 18:15
Laatst bijgewerkt: 12 nov 2016, 18:15
Advertentie

Philippe Coutinho maakte in de 3-0 overwinning van Brazilië op Argentinië een prachtig doelpunt en liet daarmee andermaal zien veel kwaliteiten te hebben. De aanvallende middenvelder zou zich met zijn goede spel in de kijker hebben gespeeld bij Barcelona, maar César verwacht dat de Braziliaan op Anfield blijft.

/

“Hij zit, voor zover ik weet, op zijn plaats bij Liverpool”, zegt de 42-jarige oud-linkshalf van onder meer Internazionale en Lazio in een interview met Tuttosport. De tweevoudig international van Brazilië volgt zijn oude club Internazionale nog altijd op de voet en zegt het jammer te vinden dat Coutinho niet langer in het Giuseppe Meazza is gebleven.

“Het is absoluut spijtig, maar bij Inter kwam het er niet uit. Hij heeft zijn kansen gehad en Coutinho begon pas écht goed te spelen toen hij eenmaal bij Liverpool zat. Het is moeilijk te verklaren waarom het voor hem in Italië moeilijker was dan in Engeland”, aldus César, die niet denkt dat Coutinho op korte termijn terugkeert in Italië: “De Italiaanse ploegen, Juventus daargelaten, kunnen hem niet meer betalen.”

Bezig met laden …