voetbalzone

De Jong tevreden ondanks afzwaaier: ‘Penalty’s zijn er ook om te missen hè’

Robin Bruggeman31 jul 2016, 20:53
Laatst bijgewerkt: 31 jul 2016, 20:53
Advertentie

PSV won zondagavond dankzij een doelpunt van Davy Pröpper de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal en pakte zo tegen Feyenoord de eerste prijs van het seizoen. De 0-1 eindstand had echter nog hoger kunnen uitvallen als Luuk de Jong zijn strafschop had benut, maar de aanvoerder van de Eindhovenaren schoot de bal via de lat over het doel van Pär Hansson.

/

“Dat mag natuurlijk niet gebeuren, ik baal er verschrikkelijk van”, vertelde hij na afloop aan FOX Sports. “Ik heb volgens mij de laatste tijd redelijk wat strafschoppen benut, nu mis ik een keer. Ik wilde de bal hard in de linkerbovenhoek schieten, maar ik schoot net iets te hoog. Gelukkig scoorde Davy niet veel later wel. Penalty’s zijn er ook om te missen hè.”

De Jong was verder wel te spreken over de prestaties van zijn team. PSV stond goed volgens de aanvaller, al gaf de ploeg in de tweede helft wel wat te veel kansen weg en kwam het een paar keer goed weg. Toch vindt hij dat de Eindhovenaren het tegen een sterke tegenstander als Feyenoord goed hebben gedaan.

Bezig met laden …