voetbalzone

‘De kans is aanwezig dat het tot 1 september onrustig zal blijven’

Chris Meijer03 jul 2017, 11:50
Laatst bijgewerkt: 03 jul 2017, 11:50
Advertentie

FC Groningen is inmiddels ook aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen begonnen, maar de selectie is voorlopig nog niet rond. Trainer Ernest Faber ziet Bryan Linssen en Simon Tibbling hoogstwaarschijnlijk nog vertrekken en verwacht dat het tot 1 september onrustig kan blijven met transferperikelen.

“De kans is aanwezig dat het tot 1 september, als het transferwindow sluit, onrustig zal blijven. Het gaat erom dat we zoveel mogelijk energie steken in degenen die er wel zijn”, stelt Faber in gesprek met het Dagblad van het Noorden. De oefenmeester is onder de indruk van aanwinst Ritsu Doan. “Je ziet meteen dat het een goede voetballer is. Heel knap dat je tijdens je eerste training al zo weet mee te voetballen.”

“Het is een voetbalintelligente jongen, hij heeft bepaalde zaken snel in de gaten. Ik verwacht dat hij onze speelwijze gauw onder de knie zal hebben. Daar heb je in principe geen tolk bij nodig”, vervolgt de oefenmeester van de Groningers, die Linssen hoogstwaarschijnlijk naar Vitesse ziet vertrekken. “In feite is het vertrek van Linssen logisch. We moeten er niet panisch over doen, we hebben er toch niet veel invloed op.”

Bezig met laden …