voetbalzone

'De laatste drie jaar heb ik met het nodige rumoer gevoetbald'

Bart Kruyt17 jul 2011, 10:10
Laatst bijgewerkt: 17 jul 2011, 10:10
Advertentie

Tim de Cler hoopt op Cyprus het voetbalgeluk te hervinden. De linksback kwam niet in aanmerking voor een nieuw contract bij Feyenoord en vertrok transfervrij naar AEK Larnaca, dat getraind wordt door Ton Caanen en landgenoten als Kevin Hofland en Edwin Linssen in het team heeft rondlopen. “Ik hoop voor mezelf het plezier in het voetbal terug te vinden”, aldus De Cler.

De 32-jarige back zet een punt achter een vervelende periode. “De laatste drie jaar heb ik met het nodige rumoer gevoetbald, laat ik het zo maar zeggen”, zei De Cler in Voetbal International. “Mijn periode bij Feyenoord is, afgezien van het eerste jaar, niet geworden wat ik ervan had gehoopt. Dat is een domper. Die teleurstellende periode probeer ik met deze overstap een beetje uit te wissen.”

“Ik had na vorig seizoen voor mezelf al uitgemaakt dat ik een andere weg zou inslaan”, vervolgde De Cler. “Een nieuw contract is bij Feyenoord eigenlijk nooit ter sprake gekomen. Ik was bovendien een beetje boos over mijn laatste weken bij de club. Ik raakte mijn basisplaats kwijt en was het niet eens met de manier waarop dit ging. Ik heb het hele seizoen in de basis gespeeld en na vier dagen geblesseerd te zijn geweest, stond ik er ineens naast. Dat is dan niet zo’n leuk einde.”

Bezig met laden …