voetbalzone

De Lange denkt door ‘gevoel’ drie weken te moeten herstellen

Thijs Post02 nov 2010, 17:51
Laatst bijgewerkt: 02 nov 2010, 17:51
Advertentie

FC Volendam zal het mogelijk drie weken moeten stellen zonder Paul de Lange. De middenvelder moest maandagavond in het duel met Helmond Sport na 24 minuten het veld verlaten met een liesblessure. Hoewel een medisch onderzoek uitwees dat er niets gescheurd is verwacht De Lange zelf twee tot drie weken niet te kunnen voetballen.

“Ik dacht dat het goed fout zat, want ik voelde een behoorlijke steek in mijn lies”, verklaart de 29-jarige routinier in gesprek met RTV Noord-Holland. “Ik probeerde nog even door te gaan, ik ben er de speler niet naar zomaar uit te stappen, maar dat was achteraf niet zo verstandig. Nu zullen we moeten afwachten, we hebben een echo gemaakt om te kijken hoe het er voor staat.”

Hoewel de echo geen duidelijk beeld verschafte vreest De Lange er twee tot drie weken uit te zijn. “Op de echo was geen schade te zien, de voorlopige diagnose is verrekt”, vervolgt de geboren Beverwijker. “Al met al denk ik dat ik er een paar weken zoet mee ben. Dat is trouwens wel mijn eigen gevoel, maar ik loop natuurlijk al een tijdje mee dus ik ken mijn lichaam redelijk goed.”

Bezig met laden …