voetbalzone

‘De Liverpool-eigenaren vonden dat hij weggegooid geld was geweest’

Gijs Freriks11 okt 2016, 17:42
Laatst bijgewerkt: 11 okt 2016, 17:42
Advertentie

Damien Comolli was van november 2010 tot april 2012 als sportief directeur werkzaam bij Liverpool en werd uiteindelijk door de Fenway Sports Group uit zijn functie ontheven. De eigenaren waren niet tevreden over het transferbeleid van de 48-jarige Fransman, zo vertelt Comolli in de Engelse pers.

/

“De transfer van Jordan Henderson was een van de hoofdredenen voor mijn ontslag”, begint Comolli zijn verhaal. “De dag van mijn ontslag vertelden de eigenaren dat ik wat betreft Jordan een grote fout had gemaakt en dat dat weggegooid geld was geweest. Iedereen mag een mening hebben, maar ik denk dat we de juiste prijs hebben betaald.” De nu 26-jarige Henderson kwam in de zomer van 2011 voor 22 tot 27 miljoen euro over van Sunderland.

“Henderson was een jonge, Engelse speler en we weten allemaal heel goed dat Britse voetballers overgewaardeerd worden met betrekking tot de prijs. We waren echter meer dan tevreden over de transfersom, omdat we ervan overtuigd waren dat hij een geweldige speler zou worden. Ik was ervan overtuigd dat hij de toekomstige aanvoerder zou worden en hij is nu zelfs de aanvoerder van Engeland”, besluit Comolli.

Bezig met laden …