voetbalzone

‘De loting was in ons voordeel, daar moeten we gebruik van maken’

Erik van Dam20 okt 2010, 15:13
Laatst bijgewerkt: 20 okt 2010, 15:13
Advertentie

Voor Glasgow Rangers is het seizoen naar wens begonnen. De Schotten presteren prima in de eigen Premier League, acht overwinningen in evenzoveel duels, en ook in de Champions League is de start alleraardigst te noemen. De ploeg van trainer Walter Smith behaalde een punt bij Manchester United en versloeg Bursaspor. Woensdag komt Valencia op bezoek in het Ibrox Stadium.

/

“De grote wedstrijden blijven maar komen en dat is goed voor ons”, vertelt Smith via de officiële kanalen van de club uit Glasgow. “We hebben een smalle selectie, maar door de eenheid kunnen we veel dingen oplossen. Als we de goede lijn kunnen doortrekken tegen Valencia en Celtic zou dat geweldig zijn.” De clash met de aartsrivaal staat zondag op het programma.

“Zelf hecht ik niet al te veel waarde aan de derby”, merkt de 62-jarige coach op. “Ik vind het belangrijker dat we voldoening halen uit onze wedstrijden. We leggen onszelf steeds hogere eisen op en bij Celtic gaan we proberen onze goede competitievorm door te zetten. Eerst gaan we ons echter richten op het treffen met Valencia. De loting was in ons voordeel met thuiswedstrijden tegen Bursaspor en nu Valencia, daar moeten we gebruik van maken.”

Bezig met laden …