voetbalzone

'De media beweerden anders, maar ik wilde altijd bij FC Twente blijven'

Gijs Freriks17 nov 2014, 14:38
Laatst bijgewerkt: 17 nov 2014, 14:38
Advertentie

FC Twente wilde in de zomer eigenlijk van de dure Rasmus Bengtsson, maar de verdediger bleef en heeft zijn basisplaats inmiddels ook weer terug. De 28-jarige Zweed verklaart op de officiële clubwebsite dat hij zelf nooit aan een vertrek uit Enschede heeft gedacht.

voetbalzone

"Mijn doel was altijd om te blijven”, zegt Bengtsson. “In de media werd wat gesuggereerd, maar daar heb ik mij nooit over uitgelaten, omdat ik gefocust was te blijven. In de voorbereiding op dit seizoen heb ik een tijdje niet bij de selectie gezeten, dat was een moeilijke tijd, maar ik heb veel voor mezelf getraind."

"Ik heb altijd het geloof gehouden dat ik weer terug kon komen. Toen kwam mijn kans voorbij en sindsdien speel ik weer", aldus Bengtsson, die Darryl Lachman op de reservebank houdt in De Grolsch Veste. Wat hij na dit seizoen gaat doen, weet Bengtsson nog niet: "Ik kijk niet verder dan een week vooruit. Ik wil wekelijks spelen. Ik denk dat iedereen wel weet dat mijn contract afloopt en hoe de toekomst eruit gaat zien, weet ik niet."

Bezig met laden …