voetbalzone

‘De mensen die kritiek hebben op Rooney zijn gek, ze kijken geen voetbal’

Thijs Post14 jan 2016, 10:10
Laatst bijgewerkt: 14 jan 2016, 10:10
Advertentie
voetbalzone

Wayne Rooney lijkt zijn beste vorm weer te benaderen, want dit seizoen wilde het nog niet vlotten bij de aanvoerder van Manchester United. Newcastle United-aanvaller Aleksandar Mitrovic vindt het bizar dat er kritiek is op Rooney. Volgens Mitrovic behoort Rooney nog altijd tot de beste spelers van de planeet.

“Ze zijn gek. Dat zijn de mensen die geen voetbal kijken”, zegt Mitrovic over de critici van Rooney. “Als hij een aantal wedstrijden niet scoort, dan speelt het team niet goed en dan kan hij niet meer voetballen. Op het veld is echter te zien hoe hij speelt en hoe makkelijk hij speelt. Hij kan dit nog wel een jaar of tien volhouden.”

Mitrovic speelde dinsdag met Newcastle United tegen Manchester United (3-3). Hij noemt het ‘een eer’ dat hij tegen Rooney mocht spelen. Na afloop wist hij het shirt van de aanvoerder van the Red Devils te bemachtigen. “Het was mijn tweede keer dat ik tegen hem mocht spelen. Hij is een legende die ongelooflijk veel doelpunten heeft gemaakt. Ik vind het altijd fantastisch om tegen hem te mogen spelen. Op een dag ben ik misschien zoals hij is, dan kijken jonge spelers tegen mij op. Dat zou fantastisch zijn.”

Bezig met laden …