voetbalzone

‘De mensen die zeggen dat Real countervoetbal speelt, snappen het niet’

Gijs Freriks02 nov 2015, 20:29
Laatst bijgewerkt: 02 nov 2015, 20:29
Advertentie

Paris Saint-Germain liet dit seizoen pas vier punten liggen in de Ligue 1 en doet het met zeven punten in drie speelronden ook goed in de Champions League. De club uit Parijs wacht dinsdagavond een eerste échte test, wanneer men op bezoek gaat bij Real Madrid. “Het wordt een belangrijk duel, hoewel nog in de groepsfase zitten”, zei trainer Laurent Blanc op de persconferentie in Madrid.

voetbalzone

“Real is in staat om op veel balbezit te spelen en om de bal snel te laten gaan. Hun spelers zijn snel. Sommigen zeggen dat Real op de counter speelt, maar de mensen die dat zeggen hebben Real niet zien spelen of hebben er simpelweg geen verstand van”, zo werd Blanc geciteerd door onder meer Le Parisien.

Op de vraag of hij zich zorgen maakt over zijn toekomst bij PSG, antwoordde hij: “Ik hoef de directie helemaal niets te vragen en werk gewoon rustig door (...) Ángel Di María? Hij start en het wordt een bijzondere wedstrijd voor hem. Hij heeft lang in Madrid gespeeld en ik hoop dat hij zich goed kan concentreren en de andere spelers kan helpen."

Bezig met laden …