voetbalzone

'De mensen van Marokko blijven me in de gaten houden'

Erik van Dam11 okt 2010, 10:58
Laatst bijgewerkt: 11 okt 2010, 10:58
Advertentie

Voor Soufiane Laghmouchi was het afgelopen weekend er één om niet snel te vergeten. De beloftevolle aanvaller van AGOVV Apeldoorn maakte namelijk zijn debuut voor het Olympisch Elftal van Marokko. In Casablanca mocht Laghmouchi tegen zijn leeftijdsgenoten Jong Qatar, die met 3-1 werden verslagen, negentig minuten spelen. “Het was hartstikke mooi dat ik dit heb mogen meemaken”, zo vertelt hij maandagochtend tegen De Stentor.

“In het begin was het nog even wennen, het was toch een ander niveau.”, zo laat de twintigjarige Barnevelder weten. Of het niveau van de wedstrijd in Marokko hoger was dan een gemiddelde competitiewedstrijd in de Nederlandse Jupiler League was voor Laghmouchi echter een vraag die niet te beantwoorden is. “Dat is lastig te zeggen. De meeste jongens kennen elkaar pas kort.”

Ondanks de winst was de aanvaller niet helemaal tevreden over het eigen spel. “Het was niet echt goed, maar ook niet echt slecht.” Voor Laghmouchi is het dan ook van belang om constant te blijven spelen, ook bij zijn club. “Leeftijd maakt niet uit, vind ik. De mensen van Marokko blijven me in de gaten houden, ik hoop dat ik weer geselecteerd word.”

Bezig met laden …