voetbalzone

‘De oudste buitenspeler van PSV, ik vraag me af wat hij nog kan leren’

Peter Nusselder10 dec 2015, 12:38
Laatst bijgewerkt: 10 dec 2015, 12:38
Advertentie

Luciano Narsingh is momenteel herstellende van een blessure, maar het is de vraag of de vleugelaanvaller zijn basisplaats zomaar terugkrijgt als hij weer helemaal fit is. Vervanger Gastón Pereiro doet het goed en het publiek van de Eindhovenaren lijkt niet erg gecharmeerd van Narsingh.

voetbalzone

Voorganger Boudewijn Zenden betwijfelt of de veertienvoudig Oranje-international, die in 2012 overkwam van sc Heerenveen, het op 25-jarige leeftijd nog in zich heeft om grote stappen te maken. “Hij is natuurlijk de oudste van alle buitenspelers van PSV. Ik vraag me af wat je iemand op die leeftijd nog kan leren”, stelt Zenden bij Peptalk.

De voormalig linksbuiten van onder meer PSV, Barcelona, Chelsea en Liverpool doet een poging zelf zin vraag te beantwoorden. “Ik denk dat hij in de laatste fase nog wat ongelukkig is, daar kan hij nog wel wat meer uithalen. Wat je zo iemand kan leren? Het zijn hele simpele dingen, hoor. Als iemand de diepte wil zoeken en je maakt een vooractie, dan moet je bijvoorbeeld net het tegenovergestelde doen.”

Bezig met laden …