voetbalzone

‘De overstap naar Ajax is goed, het is een geweldige club voor Milik’

Thijs Post02 apr 2015, 16:11
Laatst bijgewerkt: 02 apr 2015, 16:11
Advertentie

Ajax huurde Arek Milik van Bayer Leverkusen, maar woensdag maakte de club bekend dat de Pool op permanente basis is aangetrokken. Milik tekende in Amsterdam een contract tot medio 2019. Volgens de Poolse journalist Piotr Kamieniecki is in Polen opgetogen gereageerd op het nieuws.

voetbalzone

“Alle websites schreven erover en op social media was Milik lange tijd een hot item dat Twitter domineerde. Alle mensen hier zijn het er wel over eens dat de overstap naar Ajax goed is. Het is een geweldige club voor hem”, laat de journalist weten aan Ajax Showtime.

Milik zelf, die in 33 officiële wedstrijden 23 doelpunten maakte, hoopt in de komende jaren kampioen te worden in Amsterdam. “We hebben de komende jaren tijd om met een vaste kern jonge en talentvolle spelers iets moois op te bouwen. Mijn doel is om kampioen te worden met Ajax. En om veel doelpunten te maken, uiteraard. De komende weken staan in het teken van het herstel van mijn blessure en daarna richt ik mijn blik op de toekomst”, liet hij weten via de officiële kanalen.

Bezig met laden …