voetbalzone

‘De pers is erg hard voor Mourinho, maar wij staan helemaal achter hem’

Erik van Dam26 jan 2013, 12:33
Laatst bijgewerkt: 26 jan 2013, 12:33
Advertentie

Raphaël Varane heeft zich publiekelijk uitgesproken voor José Mourinho. De Franse verdediger, die zo nu en dan zijn wedstrijden meepikt bij Real Madrid, zag hoe Florentino Pérez afgelopen week een speciale persconferentie belegde. Velen dachten dat de voorzitter bekend zou maken dat Mourinho was ontslagen, maar het tegendeel bleek waar: Pérez ontkende dergelijke geruchten juist.

/

Varane is blij dat Pérez nog altijd achter the Special One staat, want dat staat hij zélf ook. “De pers is erg hard voor de trainer, maar wij staan helemaal achter hem. Hij is ’s werelds beste coach”, zegt Varane complimenteus in gesprek met AS. “Hij doet het hier goed en zou wel eens wat minder streng beoordeeld mogen worden.” Behalve Mourinho is ook Diego López deze dagen een hot topic bij Real.

Vrijdagavond maakte de Spaans kampioen de komst van de keeper aan ter vervanging van Iker Casillas. López, die de jeugdopleiding doorliep in Madrid, tekende een meerjarig contract. “Ik ken hem zelf niet goed, maar waar het om gaat is dat hij dit team kan helpen. Dat is het enige dat we willen. Het wegvallen van Iker kan een team destabiliseren, maar ik heb nu het idee dat dat niet gebeurt.”

Bezig met laden …