voetbalzone

'De Premier League zou fantastisch zijn voor de club, de stad en Wales'

Bart Kruyt17 aug 2010, 17:50
Laatst bijgewerkt: 17 aug 2010, 17:50
Advertentie

Diverse clubs uit de Premier League wilden hem hebben en Celtic hoopte hem terug te kunnen halen naar Schotland. Craig Bellamy zet zijn loopbaan echter voort bij Cardiff City, dat uitkomt in de Championship en de aanvaller huurt van Manchester City. “Het is mijn droom om deze club naar de Premier League te helpen”, zei Bellamy dinsdagmiddag.

/

De Welshman is geboren in Cardiff, maar speelde nooit voor het plaatselijke Cardiff City. “Ik ben zeer gelukkig dat ik terugben in Cardiff en het shirt mag dragen van de club waar ik al sinds kleine jongen supporter van ben”, zei de 31-jarige Bellamy, die in Manchester overbodig was geworden na de komst van onder meer David Silva en Mario Balotelli.

Cardiff City is al de negende club voor Bellamy en de aanvaller hoopt dat dit zijn laatste is: “Ik zal hard werken met mijn ploeggenoten, in een poging om Cardiff naar de Premier League te helpen. Ik weet zeker dat de supporters achter ons zullen staan en ervoor zorgen dat wij een hoog niveau kunnen halen. Premier League-voetbal zou fantastisch zijn voor de club, voor de stad en voor Wales.”

Bezig met laden …