voetbalzone

'De president wil juist dat ik kom, een speler van de Hollandse school'

Daniel Cabot Kerkdijk08 jan 2011, 07:00
Laatst bijgewerkt: 08 jan 2011, 07:00
Advertentie

Joost Ebergen heeft nog altijd geen duidelijkheid van Real Mallorca gekregen. De verdediger van NEC is in beeld bij de Primera División-club, als speler voor het tweede elftal van de eilandbewoners. Vicente Engonga, de nieuwe trainer van 'Mallorca B', heeft echter zijn bedenkingen, en dus hoopt de twintigjarige Nederlander dat voorzitter Jaume Cladera de coach 'overruled'.

"De president wil juist dat ik kom, een speler van de Hollandse school", benadrukt Ebergen tegenover de Gelderlander. "De trainer heeft een voorkeur voor een Franse verdediger. Mijn zaakwaarnemer zegt dat ik geduld moet hebben. Hij heeft te horen gekregen dat het wel goed moet komen."

Ebergen gaat zondag in elk geval mee met NEC voor het wintertrainingskamp in Mijas. "Hopelijk krijg ik daar een telefoontje dat ik naar Mallorca mag Of anders misschien nog bij een andere club op proef kan. Het is nu even afwachten." Ebergen, die vorig seizoen werd verhuurd aan FC Oss, wacht nog op zijn debuut in de hoofdmacht van NEC. Hij moet na dit seizoen zeker weg uit Nijmegen.

Bezig met laden …