voetbalzone

'De relatie tussen Kishna en Ajax staat op barsten'

Bart Kruyt20 feb 2015, 11:56
Laatst bijgewerkt: 20 feb 2015, 11:56
Advertentie

Ricardo Kishna heeft de laatste weken een basisplaats bij Ajax en zei onlangs nog dat er geen problemen waren tussen hem en Frank de Boer. Zaakwaarnemer Mino Raiola is echter druk bezig om een breuk tussen de aanvaller en de club te forceren: hij zei eerder al dat hij denkt dat Kishna en De Boer elkaar niet goed begrijpen en doet er in Nieuwe Revu nog een schepje bovenop.

voetbalzone

Raiola heeft in ieder geval duidelijk geen spijt van zijn eerdere uitspraken. "De relatie tussen Kishna en Ajax is uiterst moeizaam en staat op het punt om voorgoed te barsten", beweert de belangenbehartiger. "Hij kan de wereldtop halen. Kishna zit vol ambitie en is gezegend met een groot talent. Maar hij heeft nou niet bepaald het temperament van een brave kerkganger. Bij het huidige Ajax hebben ze daar moeite mee."

Na de wedstrijd tegen FC Twente, waarin Kishna matchwinner werd, zei de twintigjarige aanvaller nog dat Raiola zijn eigen mening mag hebben. "Ik heb me gewoon gefocust op de wedstrijden en trainingen. Gelukkig betaalt dat zich nu uit", zei hij zondag tegen het ANP. Kishna heeft bij Ajax nog een contract dat tot de zomer van 2016 doorloopt.

Bezig met laden …