voetbalzone

De Ridder: 'Transfer naar Hapoel zal nog een hele klus worden'

Daniel Cabot Kerkdijk20 jan 2010, 08:58
Laatst bijgewerkt: 20 jan 2010, 08:58
Advertentie

Daniel de Ridder wil vertrekken bij Wigan Athletic. De ex-Ajacied hoopt nog deze transferperiode richting Israel te vertrekken. De Ridder, die een Israelische moeder heeft, zou zijn carrière het liefst bij Hapoel Tel Aviv vervolgen. Van een transfer is voorlopig nog geen sprake. “Het zal nog een hele klus worden om beide clubs op één lijn te krijgen”, zegt de aanvaller tegenover Sportweek.

/

“Wil ik dit seizoen nog spelen dan is een transfer naar Hapoel echter de beste oplossing”, vervolgt de 25-jarige De Ridder. Over zijn huidige situatie bij Wigan is de voormalig jeugdinternational duidelijk. “In het begin was ik erg positief over de aanvallende intenties van de nieuwe trainer, Roberto Martinez, maar mijn kansen lijken nu gekeerd.” Hij kwam dit seizoen nog geen minuut in actie.

Mocht er toch nog een overeenstemming komen tussen beide clubs, dan wacht De Ridder deelname aan de knockout-fase van de Europa League. “Hapoel is eerste geworden in de groep met Celtic en HSV en speelt in de volgende ronde tegen Rubin Kazan.” De Ridder verliet Ajax medio 2005 voor Celta de Vigo en belandde anderhalf jaar geleden via Birmingham City bij The Latics.

Bezig met laden …