voetbalzone

De Ridder vindt geïnteresseerd Hapoel 'geen misselijke club'

Daniel Cabot Kerkdijk16 jan 2010, 07:07
Laatst bijgewerkt: 16 jan 2010, 07:07
Advertentie

Daniel de Ridder staat open voor een vervolg van zijn loopbaan in Israël. De 25-jarige vleugelaanvaller kwam dit lopende seizoen bij Wigan Athletic nog geen enkele maal binnen de lijnen en wil derhalve elders aan spelen toekomen. "Ik heb nog een contract voor anderhalf jaar bij Wigan, maar kom onder deze trainer (Steve Bruce, red.) niet aan spelen toe", zegt De Ridder in De Telegraaf.

/

"Ik sta open voor elke club waar ik wel een basisspeler kan worden en de trainer van Hapoel is zeer van me gecharmeerd", vertelt de geboren Amsterdammer. "Aan het telefoongesprek met hem heb ik een goed gevoel overgehouden." Diverse media in Israël melden al een akkoord tussen Wigan en Hapoel, maar volgens de oud-Ajacied zelf is daar nog geen sprake van. "Er wordt op dit moment wel gesproken."

Mocht er overeenstemming komen, dan wacht De Ridder deelname aan de knockout-fase van de Europa League. "Hapoel is eerste geworden in de groep met Celtic en HSV en speelt in de volgende ronde tegen Rubin Kazan. Echt, dit is geen misselijke club." De Ridder verliet Ajax medio 2005 voor Celta de Vigo en belandde anderhalf jaar geleden via Birmingham City bij The Latics.

Bezig met laden …