voetbalzone

De Ridder vliegt in jacht op contract naar Major League Soccer-club

Erik van Dam02 nov 2015, 11:33
Laatst bijgewerkt: 02 nov 2015, 11:33
Advertentie
voetbalzone

Daniel de Ridder is al een paar maanden clubloos, maar hoopt een contract af te kunnen dwingen in de Verenigde Staten. Omrop Fryslân bericht dat de vleugelspeler op proef is bij Colorado Rapids in de Major League Soccer.

De Ridder kreeg na zijn vertrek bij SC Cambuur wel wat aanbiedingen, maar geen daarvan was interessant genoeg om ‘ja’ tegen te zeggen. Hij wilde geduldig afwachten wanneer de juiste club zou komen en Colorado Rapids lijkt aan zijn ideaalplaatje te voldoen. De Ridder mag deze week een paar keer meetrainen. Zijn zaakwaarnemer Patrick van Diemen laat weten dat het gaat om een kennismaking met de Amerikaanse club en een trainingsperiode.

Het seizoen in de VS zit er net op en Colorado Rapids eindigde als laatste in de Western Conference. Grote namen staan er niet onder contract bij de club die eigendom is van Stan Kroenke, die ook grootaandeelhouder is bij Arsenal. Gemiddeld gezien was Colorado Rapids de slechtst bezochte club in de Major League Soccer in het seizoen 2015. Er kwamen per wedstrijd 15.600 fans af op de thuiswedstrijden van de club uit Colorado.

Bezig met laden …