voetbalzone

De Roon thuisgebracht door supporters: ‘Hij had er anders nog uren gestaan’

Robin Bruggeman03 okt 2016, 21:48
Laatst bijgewerkt: 03 okt 2016, 21:48
Advertentie

Marten de Roon speelde afgelopen zondag met Middlesbrough gelijk tegen West Ham United. De Nederlander werd daarna opgehouden door een aantal dopingtests, waardoor hij uiteindelijk zijn trein miste. De Roon reisde daarna op eigen gelegenheid terug naar Middlesbrough en raakte in een volgende trein aan de praat met een aantal supporters.

/

Die fans zagen de middenvelder later op het eindpunt in een rij voor de taxi’s staan en boden aan hem even naar huis te brengen: “Hij liep naar de taxi’s en ging in de rij staan, hij liet helemaal niets van een ego zien. Hij had anders nog uren in die rij gestaan, dus wij stapten iets verderop in ons busje, waarna ik voor de grap tegen de chauffeur zei dat hij iets door moest rijden zodat ik hem kon vragen of hij mee wilde rijden”, vertelde een van de fans aan de Evening Gazette.

“Hij was een superaardige jongen, heel nuchter. Erg dankbaar. Hij gaf de chauffeur zestig pond en vroeg om een foto op zijn telefoon. Echt een toffe jongen met totaal geen ego”, sluit de supporter af.

Bezig met laden …