voetbalzone

De Rossi wijst tien miljoen per jaar van City af: 'Ik blijf'

Erik van Dam21 aug 2012, 15:25
Laatst bijgewerkt: 21 aug 2012, 15:25
Advertentie

Daniele De Rossi blijft speler van AS Roma. De ervaren middenvelder, die sinds zijn debuut in het seizoen 2002/03 nooit voor een andere club uitkwam, stond deze zomer in de nadrukkelijke belangstelling van Manchester City. De steenrijke Premier League-vereniging had meer dan dertig miljoen euro over voor zijn komst, maar De Rossi blijft waar hij is.

/

De middenvelder van Roma en het Italiaanse nationale team belegde dinsdag een speciale persconferentie, waarop hij zou praten over zijn toekomst. Dat deed hij ook, en zoals reeds verwacht werd deelde De Rossi mee dat hij niet van plan is i Giallorossi de rug toe te keren. “Ik blijf hier”, sprak hij. “Ik voel me hier goed en heb nooit gevraagd weg te mogen.”

“Soms moet ik wel lachen om de geruchten die ik hoor en lees, maar soms word ik er ook boos van”, aldus de Italiaan. Enkele media schreven dat hij per se weg zou willen uit het Stadio Olimpico, maar dat is dus niet waar. De 29-jarige De Rossi, die 281 competitieduels voor Roma achter zijn naam heeft staan, ligt nog tot 2017 vast. Hij had in Manchester tien miljoen euro per seizoen kunnen gaan verdienen.

Bezig met laden …