voetbalzone

‘De spelers van Manchester United zijn gestopt met spelen voor Van Gaal’

Peter Nusselder21 dec 2015, 07:40
Laatst bijgewerkt: 21 dec 2015, 07:40
Advertentie

José Mourinho is ontslagen als trainer van Chelsea en het is de vraag of Louis van Gaal het nog lang voor het zeggen zal hebben bij Manchester United; de Nederlandse oefenmeester krijgt zijn team niet aan de praat en verloor zaterdag met met 1-2 van degradatiekandidaat Norwich City.

voetbalzone

Voormalig topspits Alan Shearer ziet gelijkenissen tussen wat er gebeurd is bij Chelsea en de situatie bij Man United; volgens de oud-international van het Engels elftal was de spelersgroep van de regerend kampioen niet langer bereid om alles te geven voor Mourinho en is datzelfde aan de hand op Old Trafford, waar Van Gaal het krediet bij een groot deel van zijn selectie heeft verspeeld.

“Ze hebben nu drie keer op rij verloren en het lijkt erop dat de spelers van Manchester United zijn gestopt met spelen voor Van Gaal”, maakt Shearer duidelijk in de Engelse media. Aan de kwaliteiten kan het immers niet liggen, meent de goalgetter van weleer. “Ik kan niet geloven dat de spelers die Van Gaal heeft zo slecht zijn als ze nu spelen. Je komt weg met saai voetbal als de resultaten goed zijn. Maar als die uitblijven, kom je in de problemen.”

Bezig met laden …