voetbalzone

De Telegraaf weet hoeveel AS Monaco aan PSV wil betalen voor Jordan Teze

Sam Vreeswijk04 aug 2024, 13:23
Laatst bijgewerkt: 04 aug 2024, 13:31
Advertentie

AS Monaco is bereid om ongeveer 12 miljoen euro te betalen voor Jordan Teze. Dat meldt De Telegraaf. Het is echter zeer de vraag of dat genoeg is, want PSV zou denken aan een bedrag rond de 15 miljoen euro.

Zondagochtend werd bekend dat Monaco zich bij PSV gemeld heeft voor Teze. De 24-jarige verdediger ligt nog tot volgend jaar vast in het Philips Stadion, dus PSV zou deze zomer nog iets aan hem kunnen verdienen.

Bronnen hebben tegen De Telegraaf gezegd dat Teze intern heeft aangegeven dat hij per se de stap naar Monaco wil maken. De afgelopen dagen hebben beide clubs en Ali Dursun, de zaakwaarnemer van Teze, daarom met elkaar gesproken.

Eerder deze zomer was er al interesse van andere clubs in Teze. Die clubs waren echter niet bereid om meer dan 7 of 8 miljoen euro te betalen. Het bedrag dat Monaco biedt is dus een stuk aantrekkelijker voor de regerend landskampioen.

PSV heeft op dit moment slechts drie fitte verdedigers uit de A-selectie, en Teze is daar één van. Eigenlijk kan PSV zich een vertrek van hem op dit moment dus niet permitteren.

Daarnaast zei de geboren Groninger een week geleden nog dat hij de regerend landskampioen trouw zal blijven. “Of mijn naam met potlood of met vulpen ingevuld kan worden? Met vulpen. Ik wil blijven. Ik sta 2 september op de teamfoto”, aldus de verdediger na de oefenwedstrijd tegen Valencia.

Zondagavond neemt Teze het met PSV op tegen bekerwinnaar Feyenoord in de strijd om de Johan Cruijff Schaal. In het Philips Stadion wordt er om 18:00 uur afgetrapt. Mogelijk wordt dat zijn laatste duel in het shirt van de club uit Noord-Brabant.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste PSV-nieuws? Word nu lid van het PSV Zone WhatsApp-kanaal!

Bezig met laden …