voetbalzone

‘De top van Engeland wil hem hebben, maar er is geen enkel concreet bod’

Robert Smid04 jul 2011, 12:42
Laatst bijgewerkt: 04 jul 2011, 12:42
Advertentie
/

De afgelopen weken wordt er al druk gespeculeerd over de toekomst van Gary Cahill. De centrale verdediger lijkt een grootse toekomst voor zich te hebben gezien zijn prestaties bij Bolton Wanderers. Dat is andere clubs ook niet ontgaan: vrijwel de gehele Engelse top ziet de verdediger als een uitstekende versterking en denkt na over het uitbrengen van een bod.

Desondanks zou het nog niet helemaal storm lopen. Manager Owen Coyle liet weten dat er eigenlijk nog niets concreets op tafel ligt bij Bolton Wanderers en dat het voorlopig alleen nog maar uitgesproken interesse is. “Cahill is iedere dag het gesprek van de dag binnen de Engelse voetballerij. Waarschijnlijk tot op het moment dat hij er helemaal gek van wordt”, aldus Coyle tegenover diverse Engelse media.

Arsenal, Chelsea, Manchester City en Tottenham Hotspur zien Cahill graag komen. “Ik ben daar ook eerlijk in geweest: de top van Engeland wil hem hebben. Maar er is nog geen enkel concreet bod bij ons terecht gekomen. Als dat zo blijft, dan is het simpel. Dan blijft Cahill ook aankomend seizoen gewoon bij Bolton Wanderers spelen.”

Bezig met laden …