voetbalzone

'De voorzitter, coach en supporters hoeven zich geen zorgen te maken'

Bart Kruyt14 nov 2011, 15:08
Laatst bijgewerkt: 14 nov 2011, 15:08
Advertentie

Moussa Dembélé heeft blijkbaar spijt van zijn eigen uitspraken. De aanvaller van Fulham werd in de Vlaamse pers geconfronteerd met de belangstelling van Tottenham Hotspur en liet weten wel wat te voelen voor een stap hogerop. Op zijn officiële website benadrukt Dembélé echter dat hij niet bezig is met een transfer: “De voorzitter, coach en fans hoeven zich geen zorgen te maken.”

/

De 24-jarige Dembélé is bezig aan zijn tweede seizoen bij Fulham en heeft indruk gemaakt op Tottenham-manager Harry Redknapp. “Ik werd daarnaar gevraagd en reageerde dat ik me gevleid voelde, omdat het betekent dat ik goed bezig ben. Meer niet”, belooft de Belgisch international aan de supporters van Fulham, die niet zo gelukkig waren toen de teksten uit de Vlaamse media in Engeland arriveerden.

“Ik ben gelukkig bij Fulham en heb hier een doorlopend contract”, schrijft Dembélé verder. “Ik voel dat ik beter word onder manager Martin Jol en mijn spel ontwikkelt zich nog steeds, dus ik hoef hier niet weg. Ik ben alleen maar bezig met Fulham en de verhalen over andere clubs zijn slechts geruchten, waar ik op het moment helemaal niet mee bezig ben.” Het contract van Dembélé loopt tot de zomer van 2013 door.

Bezig met laden …