voetbalzone

De Vries zag droomtransfer naar Liverpool op laatste moment afketsen

Daniel Cabot Kerkdijk03 sep 2012, 19:25
Laatst bijgewerkt: 03 sep 2012, 19:25
Advertentie

Dorus de Vries zit in zak en as. De doelman speelt de tweede viool bij het naar de Championship gedegradeerde Wolverhampton Wanderers, maar had toch een droomtransfer kunnen maken. Liverpool wilde de Beverwijker in de afgelopen transferperiode overnemen, maar kwam er uiteindelijk niet uit met the Wolves. De teleurstelling is volgens zaakwaarnemer Arnold Oosterveer ‘groot’.

/

Liverpool-trainer Brendan Rodgers zag in de 31-jarige De Vries de ideale stand-in voor Pepe Reina. “Afgelopen vrijdag was er tot het allerlaatste moment de hoop dat het door zou gaan”, zegt Oosterveer tegen Voetbal International. “Helaas vond Wolverhampton het verschil tussen vraag en aanbod te groot. Maar we gaan wel naar een oplossing zoeken.” Naar verluidt vroeg Wolverhampton één miljoen euro, maar boden the Reds slechts de helft.

De Vries, die eerder bij onder meer Swansea City en ADO Den Haag keepte, komt zelfs bij afwezigheid van eerste doelman Wayne Hennessey niet in aanmerking voor speelminuten op Molineux. “Ook mede door vorig seizoen wil Dorus naar iets anders uitkijken. Nu direct vertrekken is niet logisch, aangezien ook alle clubs in het Championship wel zijn voorzien van een eerste keeper. Maar mocht hij over een tijdje niet wegkomen, zal er iets in januari moeten gebeuren”, zegt Oosterveer.

Bezig met laden …