voetbalzone

De Vrij ziet kansen: ‘Ze zijn hele belangrijke spelers kwijtgeraakt’

Erik van Dam06 aug 2015, 13:20
Laatst bijgewerkt: 06 aug 2015, 13:20
Advertentie
voetbalzone

Juventus werd de voorbije vier jaar steeds kampioen van Italië en bereikte vorig seizoen ook nog eens de finale van de Champions League, naast de winst van de Coppa Italia. Zaterdag kan de eerste prijs van het seizoen 2015/16 alweer in de wacht worden gesleept, wanneer la Vecchia Signora in China aantreedt tegen Lazio voor de strijd om de Supercoppa. Stefan de Vrij geeft Lazio goede papieren om Juventus te kloppen.

De Nederlandse verdediger weet dat Juventus in de zomer een paar dragende krachten zag weggaan: Andrea Pirlo trok naar de Verenigde Staten, Carlos Tévez keerde huiswaarts naar Boca Juniors en Arturo Vidal werd voor veel geld weggekocht door Bayern München. “Juventus is het beste team van het land, maar wij zijn ook sterk en dat hebben we al laten zien”, zegt De Vrij vol zelfvertrouwen tegen Top Sports.

“De afgelopen jaren wonnen ze vier titels, maar ze zijn nu hele belangrijke spelers kwijtgeraakt. Dat kan in ons voordeel werken”, hoopt de ex-Feyenoorder. Hij voelt zich helemaal klaar voor de strijd om de Supercoppa, die in Shanghai wordt gespeeld om commerciële redenen. De Vrij vindt het wel mooi om in China te voetballen. “Ik heb hier al veel fans gezien”, merkt hij op.

Bezig met laden …