voetbalzone

De Vrij ziet ook voordelen: 'Bruno heeft als pluspunt dat hij linksbenig is'

Matthijs van Laar31 jul 2012, 10:20
Laatst bijgewerkt: 31 jul 2012, 10:20
Advertentie

Feyenoord treedt dinsdagavond met een nieuw centraal duo aan tegen Dynamo Kiev. Ron Vlaar vertrok afgelopen week alsnog richting Aston Villa en dat betekent dat Stefan de Vrij het vanaf heden moet doen met Bruno Martins Indi. Geen onoverkomelijk probleem, weet de jonge stopper. “Bruno ken ik ook al jaren, we hebben samen in de jeugdopleiding gespeeld.”

/

Eerder gaf De Vrij echter al aan dat hij zijn maatje achter zal gaan missen. “Ik heb heel veel wedstrijden met Ron gespeeld, daardoor ontstond er een klik”, herhaalt hij tegenover Sp!ts. Met Martins Indi staat er wat hem betreft een prima vervanger. “Ik weet zeker dat ik ook met hem zo’n goede klik kan krijgen”, aldus De Vrij.

“Ron had veel meer ervaring, maar Bruno heeft als pluspunt dat hij linksbenig is. Dat is een voordeel bij de opbouw van achteruit”, vervolgt de verdediger, die zelf ook pas twintig jaar oud is. Dinsdagavond werkt Feyenoord in Kiev de eerste van de twee wedstrijden af in de derde voorronde van de Champions League. Volgende week volgt de return in Rotterdam.

Bezig met laden …