voetbalzone

De waarheid komt aan het licht: Ziyech kampt helemaal niet met knieproblemen

Mart van Mourik05 jul 2023, 18:21
Laatst bijgewerkt: 05 jul 2023, 18:21
Advertentie

Hakim Ziyech heeft geen fysieke problemen, zo onthult GOAL dinsdagavond. De Marokkaans international was naar verluidt zeer dicht bij een overstap naar Al-Nassr, maar hij zou de medische keuring niet succesvol hebben doorstaan vanwege vermeende knieproblemen. Onzin, stelt het medium.

Volgens de berichtgeving werd Ziyech op het laatste moment plotseling een lager salaris aangeboden dan in eerste instantie overeengekomen. Hoewel er op hoofdlijnen al een akkoord bereikt was tussen Chelsea en Al-Nassr en ook Ziyech een overeenkomst had bereikt over de persoonlijke voorwaarden, ging de deal uiteindelijk niet door. Nu lijkt de voormalig Ajacied zelfs bereid om bij Chelsea te blijven, zo klinkt het.

Eind vorige week bracht CBS Sports naar buiten dat Ziyech niet door zijn medische keuring bij Al-Nassr kwam omdat er problemen aan zijn knie en heup aan het licht waren gekomen. De club, waar Cristiano Ronaldo speelt, plande vervolgens een tweede testronde in om de problemen te dubbelchecken. Ook die medische keuring kon de zorgen over de fitheid van Ziyech naar verluidt niet helemaal wegnemen. Nu blijkt uit bronnen dicht bij Ziyech dat gewijzigde contractuele voorwaarden ten grondslag lagen aan het uitblijven van de transfer.

Het verhaal van GOAL lijkt te rijmen met een cryptisch bericht van Ziyech eerder op de dinsdag. Op zijn Instagram-account plaatste hij een foto van zijn benen terwijl hij op een voetbalveld ligt. “Knieproblemen, toch?”, schreef de international met twee lach-emoji’s.

Bezig met laden …