voetbalzone

‘De zege op Arsenal staat in mijn top drie aller tijden bij Liverpool’

Erik van Dam10 feb 2014, 14:49
Laatst bijgewerkt: 10 feb 2014, 14:49
Advertentie

Liverpool gaf Arsenal zaterdag een pak slaag van jewelste en klopte de koploper met liefst 5-1. Aanvoerder Steven Gerrard genoot met volle teugen van de vernedering en zet de zege op the Gunners in de top drie van beste wedstrijden ooit die hij zelf meemaakte met zijn club. “Hij staat er absoluut tussen”, zegt de middenvelder opgewekt.

voetbalzone

“Ik probeer me een prestatie te herinneren die ik nog weet uit de laatste vijftien jaar, met name waarin we het eerste kwartier zó goed waren. Misschien komen één of twee Champions League-wedstrijden in de buurt, maar zaterdag waren we zo explosief als het maar kan. Hij staat zeker in mijn top drie aller tijden bij Liverpool”, aldus Gerrard. “Je hebt het wel over een topploeg in de competitie met wereldklasse spelers hè, van wie er eentje al 50 miljoen waard is”, zegt de Engelsman, doelend op Mesut Özil.

“En Jack Wilshere, de hoop van dit land van wie we hopen dat hij zal presteren op het WK. En Santi Cazorla, een WK-winnaar. We hebben een topteam van begin tot eind de vernieling in gespeeld. Als je Arsenal teveel respect geeft tijdens zo’n wedstrijd, passen ze je helemaal dood. Vorig jaar toonden we teveel respect en versloegen ze ons met 2-0”, weet Gerrard nog.

Bezig met laden …