voetbalzone

'Deel van spelersgroep Red Bull Salzburg wil niet verder met Stevens'

Bart Kruyt20 sep 2010, 19:30
Laatst bijgewerkt: 20 sep 2010, 19:30
Advertentie

Het bestuur staat nog achter Huub Stevens, maar het is maar de vraag of dat ook geldt voor de spelersgroep van Red Bull Salzburg. De regerend landskampioen verloor afgelopen zaterdag in het bekertoernooi van derdedivisionist Blau Weiss Linz en diverse Oostenrijkse media melden dat enkele spelers expres minder presteerden.

/

Volgens Kurier heeft een deel van de spelersgroep genoeg van de harde hand waarmee Stevens regeert bij Salzburg. De 1-3 nederlaag bij Blau Weiss Linz zorgde ervoor dat de druk op de Nederlander weer wat toenam en dat was voor enkele spelers precies de bedoeling. Stevens is bezig aan zijn tweede seizoen in Oostenrijk.

De start van dit tweede jaar is rampzalig, maar voorlopig hoeft hij nog niet te vrezen voor het verliezen van zijn baan. “Wij praten niet over de trainer, maar mét de trainer", zei Dietmar Beiersdorfer, de technisch directeur van Red Bull Salzburg, op de clubsite. "Natuurlijk is ons spel momenteel onacceptabel, maar ik heb nog steeds veel vertrouwen in de kwaliteiten van de ploeg. Slechter dan dit kan bovendien niet."

Bezig met laden …