voetbalzone

'Deense clubs vinden salaris Ajacied te fors obstakel bij transfer'

Erik van Dam04 jun 2011, 10:57
Laatst bijgewerkt: 04 jun 2011, 10:57
Advertentie

Rasmus Lindgren hoopt in de zomer een transfer naar het buitenland af te dwingen, maar het is de vraag of het op korte termijn al gaat lukken. Vorige week arriveerde een delegatie uit het Zweedse Göteborg in Amsterdam om te praten, maar vervolgens bleef het stil. Nu maakt Ekstrabladet melding van interesse van Deense clubs.

/

Odense BK en Brøndby IF zouden de clubs met interesse zijn. Søren Lerby, zaakwaarnemer van de 26-jarige middenvelder van Ajax, bevestigt aan het medium dat men met interesse kijkt naar Lindgren. De tweevoudig Zweeds international heeft nog een contract voor één jaar in Amsterdam, maar wil graag weg om meer aan spelen toe te komen dan nu het geval is.

Probleem voor Odense en Brøndby zou echter het forse salaris van Lindgren zijn. De ex-speler van FC Groningen zou zo'n één miljoen euro vragen bij de onderhandelingen en dat is de Deense verenigingen teveel van het goede. Vraag is nu of de transfer er nog gaat komen. Lindgren speelde, verspreid over twee perioden, 58 Eredivisie-duels voor Ajax.

Bezig met laden …