voetbalzone

Defour wil weg maar ziet geen heil in een overstap naar Rusland

Robert Smid21 jul 2011, 14:07
Laatst bijgewerkt: 21 jul 2011, 14:07
Advertentie
/

Iedere zomer is het weer raak als het gaat om het speculeren over de toekomst van Steven Defour. De middenvelder van Standard Luik wordt al jaren in de gaten gehouden door verschillende clubs in Europa, maar zit na vijf jaar dienstverband nog altijd bij de Belgische topclub. Vanuit Rusland is er deze zomer ook genoeg interesse: zo heeft Lokomotiv Moskou zich gemeld in Luik.

De Russische hoofdstedelingen wilden de international maar al te graag naar de club toe halen; er lag een lucratief vierjarig contract voor Defour in het verschiet. Maar de Belg is niet onder de indruk van het voorstel en zal zijn carrière niet voort gaan zetten in de Premjer Liga. “Ik wil jullie via deze weg melden dat ik niet op het voorstel van Lokomotiv Moskou ga ingaan. Om persoonlijke redenen leg ik het voorstel naast mij neer”, aldus Defour op zijn persoonlijke website.

Defour, die in het verleden onder meer in de belangstelling van Ajax stond, lijkt wel te gaan vertrekken bij Standard Luik. Waar hij de afgelopen seizoenen nog aanvoerder was bij de Belgische topclub, is zijn aanvoerdersband inmiddels al vergeven aan Jelle Van Damme. “Wat de toekomst brengt, is nog niet zeker, maar ik wou jullie toch op de hoogte brengen.” Vooral vanuit Portugal zou er interesse zijn voor Defour.

Bezig met laden …