voetbalzone

‘Ödegaard mokt en moppert over uitblijven kansen in hoofdmacht Real Madrid’

Thijs Post08 dec 2015, 10:28
Laatst bijgewerkt: 08 dec 2015, 10:28
Advertentie

Als Martin Ödegaard dacht dat hij als zestienjarige de dienst kon gaan uitmaken bij Real Madrid, dan dacht hij dat verkeerd. De Noor krijgt geen kansen in de hoofdmacht en daar baalt hij verschrikkelijk van. Zo mocht Ödegaard niet opdraven in de bekerwedstrijd tegen Cádiz, terwijl hij ook niet bij de selectie zit voor het Champions League-duel met Malmö.

voetbalzone

Bij die wedstrijden kregen en krijgen een aantal gevestigde namen rust, dus Ödegaard had gehoopt een kans te krijgen. Andere spelers uit het tweede team, Marcos Llorente, Borja Mayoral, Philipp Lienhart en Álvaro Tejero, zaten tot onvrede van Ödegaard wel bij de selectie voor het duel met Cádiz.

Ödegaard, die volgende week zeventien jaar oud wordt, speelt bij Real Madrid Castilla nou ook niet echt de sterren van de hemel. De laatste keer dat hij scoorde was op 21 februari en Ödegaard heeft verder ook weinig indruk gemaakt op hoofdcoach Rafael Benítez. Zelfs bij het tweede team is zijn plek niet zeker, omdat Ödegaard op dezelfde positie speelt als aanvoerder Enzo Zidane. Dat is ook nog eens de zoon van coach Zinédine Zidane.

Bezig met laden …