voetbalzone

Degradatie dreigt voor Pieters en Martins Indi na tegengoal in blessuretijd

Tim Siekman16 apr 2018, 22:52
Laatst bijgewerkt: 16 apr 2018, 22:52
Advertentie

Stoke City is er maandagavond niet in geslaagd een belangrijke overwinning te boeken in de strijd tegen degradatie. De ploeg van Paul Lambert ging met goede hoop op bezoek bij West Ham United, maar de Londenaren wisten the Potters lange tijd in toom te houden. Peter Crouch leek de winnende te maken, maar in extremis kwam West Ham langszij: 1-1. Door de remise blijft Stoke in de Premier League op plek negentien steken.

Beide ploegen leken in de openingsfase ervoor te kiezen om de gelederen zeer gesloten te houden, want het kijkspel niet ten goede kwam. Xherdan Shaqiri en Marko Arnautovic waren de gevaarlijkste mannen, maar konden geen potten breken. Jack Butland moest na een halfuur spelen de eerste knappe redding van het duel verrichtten door Arnautovic van het scoren te beletten.

Na de onderbreking leek de aanvaller zijn ploeg op voorsprong te zetten, maar de goal van de Oostenrijker werd afgekeurd wegens buitenspel. Michael Oliver had een drukke avond, want even later moest de arbiter wederom een treffer van Arnautovic afkeuren met dezelfde reden. Het was invaller Peter Crouch die een kwartier voor tijd de 0-1 produceerde, maar in blessuretijd wist West Ham nog langszij te komen via een fraaie treffer van Andy Carroll: 1-1.

[stand:8]

Bezig met laden …