voetbalzone

Degradatiekandidaat wil door met coach: 'Of ik het doe? Ik sluit het niet uit'

Bart Kruyt12 apr 2015, 21:33
Laatst bijgewerkt: 12 apr 2015, 21:33
Advertentie
voetbalzone

Jan Everse werd een maand geleden aangesteld als nieuwe hoofdtrainer van FC Dordrecht en hoopte de club nog van de laatste plaats weg te kunnen halen. De coach weet dat dit nu een haast onmogelijke opgave is geworden, maar denkt erover na om Dordrecht bij degradatie naar de Jupiler League trouw te blijven. De hekkensluiter wil in ieder geval graag langer door met Everse.

Afgelopen week sprak Everse met technisch directeur Marco Boogers en zijn drie assistenten Gérard de Nooijer, Rody Hoegee en Rogier Molhoek en kreeg hij te horen dat hij zijn aflopende contract met een jaar kan verlengen. "Of ik het doe? Ik sluit het niet uit", zegt Everse tegen Voetbal International. "Ik vind dat spelletje veel te leuk."

Bij Dordrecht voelt de coach zich bovendien als een vis in het water: "Het is een mooi clubje met drie ambitieuze, talentvolle trainers die wel een soort mentor kunnen gebruiken. Binnenkort moeten we maar eens praten over de invulling van mijn taak", aldus Everse. Het is de bedoeling dat De Nooijer in de toekomst de nieuwe hoofdtrainer wordt van Dordrecht, maar hij moet zijn papieren nog halen.

Bezig met laden …